Om GÖSTA-mässan

I över 25 år har GÖSTA studentförening arbetat för att sammansvetsa IT-studenter med arbetsgivare både inom den privata och offentliga sektorn. Genom att arrangera flertalet gästföreläsningar och en årlig mässa har många generationer studenter slussats ut i arbetslivet under Göstas regi. IT-branschen törstar efter arbetskraft, studenter är hungriga på yrkeslivet – Gösta erbjuder en mötesplats för båda parter.

Nytt för i år är att mässan arrangeras i Science Park på Lindholmen, i anslutning till var mässan varit tidigare år. Dessutom har vi utvecklat vårt nya koncept där har vi skapat yta för en studentlounge där vi bjuder studenter på diverse förfriskningar. Den första arbetsmarknadsdagen öppnade portarna under slutet av 80-talet, och har sedan dess vuxit i storlek.

Var? Lindholmen Science Park

När? 13 februari 2018, kl 10-16

Under mässdagen får studenter en unik chans att nätverka med företag och organisationer inom branschen, och ambitionen är att mässan ska innehålla något för alla. När mässan stänger efter dagens slut anordnar GÖSTA en mingelkväll, där företagsrepresentanter och studenter kan träffas under avslappnade förhållanden. Information om mingelkvällen hittar du här.

massa