Information för utställare 2020

Välkomna till GÖSTA 2020!

Torsdagen den 13 februari är det dags för årets upplaga av GÖSTA-mässan.

GÖSTA är en ideell studentförening som drivs i ett icke-vinstgivande syfte med målet att ge er möjligheten att komma i kontakt med framtida kompetens för Ert företag. Precis som förra året kommer mässan att hållas i Lindholmen Science Park.

Adress:

Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg

Generell beskrivning

  • Öppettider för allmänheten: 10-16
  • Öppettider för företag: 08-16
  • Parkering: Parkeringsplatser finns utanför. Är det fullt finns det ett parkeringshus vid rondellen längre ned på gatan.
  • Mat: GÖSTA bjuder företag på frukost, fika, lunch och buffé under minglet.
  • Budning av monter: Hus Patricia, Forskningsgången 6, 417 56 Göteborg. OBS! Se referens och tider för budning i informationen längre ned!
 • Vägbeskrivning: http://gosta.se/hitta-hit/

Schema

Schema för mässan kommer under hösten!

Anvisning av monterplats sker på plats direkt när ni anländer. Vid ankomst anmäler ni er i receptionen och vi visar vart ni skall ha er monter. Ni tilldelas även en företagsvärd som kommer att hjälpa er under dagen om ni har frågor eller behöver hjälp under dagen.

Mer detaljerad beskrivning

När skall du som utställare komma till mässan den 13 februari?

Vi arrangörer kommer att vara på plats från och med kl 08.00. För att ni som utställare ska hinna orientera er och göra er redo inför mässan rekommenderar vi att ni är på plats senast kl 09.00. Tillsammans sätter vi upp era montrar och ni som inte hann äta någon frukost hemma får chans att i lugn och ro slå er ner i vår företagslounge och få i er lite mat.

För er som vill kunna ta extra sovmorgon finns möjlighet att sätta upp er monter redan dagen innan, den 12 februari mellan kl 12:00-16:00. Kontakta i sådant fall projektledare Kristin Hamrefors på 0734 – 32 32 39 eller maila till kristin.hamrefors@gosta.se. Mässan öppnar för besökare kl 10.00 och stänger kl 16.00. Vi i GÖSTA och ni som utställare fortsätter sedan kvällen med mingel. Där bjuds det på buffé och välkomstdrink och underhållning. Biljetter till mingelkvällen kommer även att säljas till övriga studenter som vill få ytterligare chans att umgås med er.

Internet på mässan

På mässan finns gratis trådlös uppkoppling, användarnamn och lösenord fås i samband med att ni anländer till mässan.

Garderob på mässan

GÖSTA kommer under mässan ha en bemannad garderob med garderobsbrickor. I garderoben kan ni lämna in era ytterkläder och väskor. Under mingelkvällen kommer garderob att finnas, dock är denna då obevakad. GÖSTA kommer inte att kunna ta ansvar för värdesaker (mobiler, datorer, smycken, plånböcker etc.) som lämnas in, utan dessa gör ni för vår och er egen skull bäst i att ha full koll på själva under mässan. Garderoben kommer att vara öppen och bemannad mellan kl 09:00 – 16:30.

Mat på mässan

GÖSTA bjuder alla utställande företag och på frukost. Frukosten startar kl 09.00 i samband med start av mässan. Lunchen serveras mellan 11.00-13.30. Förslagsvis delar ni upp er och tar lunchpass på en timme vardera, om ni är två eller flera representanter från ert företag/ organisation. Ni som utställare får lunchbiljetter av oss under dagen, då vi inte får biljetterna förrän runt 10-tiden. Vid behov går det att köpa extra lunchbiljetter. Minglet börjar kl 16.30 där det bjuds på välkomstdrink och middagsbuffé. Det bjuds även på underhållning i form av livemusik. Missa inte detta tillfälle att umgås och nätverka med studenterna och andra utställare som en trevlig avslutning på en lång dag! Generellt gäller att ni har 4 frukost, 4 lunch och 4 biljetter till GÖSTA-minglet.

Information gällande budning av monter till GÖSTA

Om det är så att du som utställare inte har med din monter på morgonen den 13 februari, eller har en annan lösning kring det, så går det att buda montern till nedanstående adress. Ni kan ange följande telefonnummer som referens: 0734 – 32 32 39.

Adress: Hus Patricia, Forskningsgången 6, 417 56 Göteborg (adressen där GÖSTA har sitt rum).

Budade montrar tas emot: Den budade montern kan tas emot tisdag 12/2 mellan kl 12:00-16:00. Glöm inte att tydligt ange ditt företagsnamn på utsidan samt texten ”IT- arbetsmarknadsdagen GÖSTA 13 februari”. Montern kommer att vara inlåst i ett rum tills den hämtas ut. Vänligen respektera att ni inte kan buda innan detta datum.

Montering av budad monter: Montern monteras upp av er utställare, den hämtar ni i genom GÖSTA-representant onsdag den 13/2 mellan kl 08:00-09:30. Meddela oss i god tid om ni vet att ni blir försenade, då sätter vi upp er monter åt er så att den är färdig och klar tills dess att mässan börjar. Det går dock mycket snabbare om vi hjälps åt varför vi önskar att ni är på plats i god tid.

Montern efter mässan: Montern kan, om det behövs, lämnas kvar efter att mässan är slut. Den kommer då att låsas in och kan ENDAST hämtas kl 09:00 – 12:00 dagen efter torsdag 14 februari. Vänligen respektera detta.

Projektgruppen och värdar

Alla vi som arbetar med GÖSTA under dagen kommer att ha vita skjortor och GÖSTA-band. Tveka inte att fråga oss om ni har några funderingar, synpunkter eller behov under dagen. Vi är där för att hjälpa er så gott vi kan!

För ytterligare frågor ringer ni eller mailar till projektledare Kristin Hamrefors på 0734 – 32 32 39 eller maila till kristin.hamrefors@gosta.se.

Hoppas ni får en fantastisk dag med många inspirerande och givande samtal!