Mingelkväll

Efter mässan 22 februari anordnar GÖSTA en mingelkväll för företagsrepresentanter och studenter på Bistrot. Här får studenter chansen att samtala och nätverka med utställare från mässan under lättsamma förhållanden. Det bjuds på en fördrink i form av mousserande vin, middagsbuffé med dryck ackompanjerat av levande musik. I baren serveras öl, cider och vin till förmånliga priser utöver en dryckesbiljett som ingår i biljettpriset.

I år har mingel-konceptet utvecklats en aning och varje företag kommer att husera över ett eget bord på minglet där de kommer rå över totalt fyra biljetter. Övriga biljetter till varje företagsbord kommer att säljas av GÖSTA till studenter som har visat intresse och köpt en biljett. Försäljningen av biljetter börjar på måndag 13 februari och ansvarig person för försäljningen är Dominika Wroblewska (klicka för att se bild). Försäljningen börjar kl 12 i lunchrummet på plan 4 i Patricia. Biljetterna går åt snabbt så först till kvarn gäller.

Företag som går att välja mellan:
ATEA
Capgemini
Centiro Solutions
DirSys AB
Enfo
Inceptive
Itero
PwC
Stratsys
Stretch

Meny:

Varmt:
Citronmarinerad kycklingfilé
Helstekt dubbelmarinerad fläskytterfilé
Honung- och rosmarinsrostade rotfrukter
Fransk potatissallad
Sallad på penne pasta med rostad paprika
Lufttorkad griskind
Tomat- och rödlökssallad med fetaost och oliver i balsamicovinigrett
Forccacia och vispat smör

Dessert:
Citronpanacotta
Kaffe

Dricka:
Rött/vitt vin
Sommersby cider
Carlsberg HOF/Export
Läsk
Mineralvatten

Tid: 16.30 den 22 februari 2017
Plats: Bistrot – Lindholmen Science Park
Biljett: 100 :- (subventionerat studentpris)

Det bjuds på en fördrink i form av mousserande vin, och en 3-rätters middagsbuffé (två varma komponenter) med dryck ackompanjerat av levande musik i form av ett jazzband. I baren serveras öl, cider och vin till förmånliga priser. En dryckesbiljett ingår.

Vid frågor, maila dominika.wroblewska@gosta.se.

 

mingel