Innan mässan

GÖSTA har som mål att ge er företag möjlighet att komma i kontakt med framtida kompetens inom IT. Här finner ni som anmält er som utställare för mässan information om dagen. 

När: Torsdag 13 februari  Kl. 08 – 16 (Öppet för allmänheten kl. 10 – 16) 

Var: Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg 

Vid ankomst anmäler ni er i GÖSTAS egen monter direkt vid entrén. Ert företag välkomnas med en folder som innehåller viktig information om dagen. I samband med detta visas ni till er monterplats av er tilldelade företagsvärd som kommer att vara tillhands om ni har frågor eller behöver hjälp under dagen. 

Budning av monter

Om det är så att ni som utställare inte har med er monter på morgonen den 13 februari, eller har en annan lösning kring det, så går det att buda montern till nedanstående adress. Ange då följande information som referens. 

Adress: Hus Patricia, Forskningsgången 6, 417 56 Göteborg 

Referens: GÖSTA, telefonnummer till projektledare

Den budade montern kan tas emot 12/2 mellan kl. 12:00 – 16:00. Glöm inte att ange ditt företagsnamn på utsidan av paketet samt texten ”IT- arbetsmarknadsdag GÖSTA 13 februari”. Montern kommer att vara inlåst i ett rum tills den hämtas ut. Vänligen respektera att ni inte kan buda innan detta datum.

Montern monteras upp av er utställare, budad monter hämtas ut med hjälp av en GÖSTA-representant 13/2 mellan kl. 08:00 – 09:30. Meddela oss i god tid om ni vet att ni blir försenade, då sätter vi upp er monter åt er så att den är färdig och klar tills dess att mässan börjar. Det går dock mycket snabbare om vi hjälps åt varför vi önskar att ni är på plats i god tid. 

Tillgång till parkering

Det finns parkeringsplatser i anslutning till Science Park och skulle det vara fullt där finns det ett parkeringshus vid rondellen längre ned på gatan. Under dagen bjuder GÖSTA på frukost, fika, lunch och buffé under minglet. 

Mässdagen

På mässdagen kommer vi arrangörer att vara på plats från och med kl 08.00. För att ni som utställare ska hinna orientera er och göra er redo inför mässan rekommenderar vi att ni är på plats senast kl 09.00. Tillsammans sätter vi upp era montrar och ni som inte hann äta någon frukost hemma får chans att i lugn och ro slå er ner i vår företagslounge och få i er lite mat. För er som vill kunna ta extra sovmorgon finns möjlighet att sätta upp er monter redan dagen innan, den 12 februari mellan kl. 12:00-16:00. Kontakta i sådant fall projektledare Hector Lyngfelt. 

Alla vi som representerar GÖSTA under dagen bär vit skjorta och nyckelband med GÖSTA-logga. Tveka inte att fråga oss om ni har några funderingar, synpunkter eller behov under dagen. Vi är där för att hjälpa er så gott vi kan.  

Hoppas ni får en fantastisk dag med många inspirerande och givande samtal!

Internet

På mässan finns gratis trådlös uppkoppling, användarnamn och lösenord fås i samband med att ni anländer till mässan. 

Garderob

GÖSTA kommer under mässan ha en bemannad garderob, där kan ni lämna in era ytterkläder och andra tillhörigheter. Garderoben under mässan kommer att vara öppen och bemannad mellan kl. 09:00 – 16:30. 

Under mingelkvällen kommer garderob att finnas, dock är denna då obevakad. GÖSTA kommer inte att kunna ta ansvar för värdesaker som lämnas in, utan dessa gör ni för vår och er egen skull bäst i att ha full koll på själva under dagen. 

Företagslounge

Företagsloungen är i år sponsrat utav NCC Property Development.

GÖSTA bjuder alla utställande företag och på frukost. Frukosten startar kl. 09.00 i samband med att ni anländer. Lunchen serveras mellan kl. 11.00 – 13.30 i L’s Kitchen, Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg. Förslagsvis delar ni upp er och tar lunchpass på en timme vardera, om ni är två eller flera representanter från ert företag/ organisation. Ni som utställare får lunchbiljetter av oss under dagen, då vi inte får biljetterna förrän runt kl. 10. Vid behov går det att köpa extra lunchbiljetter på plats. 

Tack för den här dagen!

GÖSTA vill börja med att tacka för ert deltagande under årets mässa. Montern kan, om det behövs, lämnas kvar efter att mässan är slut. Den kommer då att låsas in och kan först hämtas kl 09:00 – 12:00 dagen efter. Vänligen notera och respektera dessa tider. 

Faktura och betalning kommer att skickas till angiven adress med referens. Med detta vill GÖSTA passa på att tacka för ert deltagande under årets mässa, vi hoppas att ni fick en fantastisk dag med många inspirerande och givande samtal. 

Hoppas vi ses nästa år igen!

Utvärdering 2020

Glöm inte att svara på vår utvärdering för mässan 2020. Vi vill gärna höra feedback från er om hur mässan har varit, vad vi kan förbättra och vad ni gillade med dagen. Utvärderingen hittar ni här.

Gästföreläsning

Kan ni inte fått nog av GÖSTA och studenterna finns det möjlighet att komma och hålla i en gästföreläsning under våren. Är ni intresserade av detta får ni gärna ta kontakt med oss.

Mingel

Efter mässan anordnar GÖSTA en mingelkväll för er företagsrepresentanter och studenter, studenter som vill få ytterligare chans att lära känna er och företaget ni representerar. Där bjuds det på buffé och välkomstdrink, det bjuds även på underhållning i form av livemusik. 

Tid och plats: L’s Resto, Lindholmspiren 5, 417 56 kl. 16:30 – 23:00 

Observera att föranmälan krävs för att delta under mingel.