Välkommen på mässa!

GÖSTA ger dig som student en unik chans att möta verkande företag inom IT-branschen och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Få chans att ta reda på just ditt intresseområde inom IT och vilka företag som du ser som potentiella arbetsgivare. Vi garanterar en fantastisk dag med många inspirerande och givande samtal!

Under dagen kommer ni även ha möjlighet att gå på tre föreläsningar där olika intressanta ämnen kommer tas upp. Ni kan även delta i årets tipsrunda för att vinna fina priser!

När: Torsdag 13 februari  Kl. 08 – 16 (Öppet för allmänheten kl. 10 – 16)

Var: Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg

Vi ser fram emot att träffa er!

Årets utställare

GÖSTA vill stolt presentera sina utställare 2020. I år har vi 46 intressanta företag som deltar på GÖSTA-mässan, är ni intresserade utav att veta lite mer om företagen så hittar ni mer information i vår mässkatalog som finns som PDF på hemsidan (länk kommer snart) och finns i en fysisk version på mässan.

Vart företagen står hittar ni under mässkartan.

Schema

  • 09:00 Frukostföreläsning Tuva Palm
  • 10:00 Mässan öppnar
  • 11:00 Lunchföreläsning Skatteverket
  • 13:30 Gästföreläsning Findwise
  • 16:00 Mässan stänger

kl. 16:30 – 23:00  Mingel (endast förköpta biljetter)

Läs här för mer information.

GÖSTA tipsar!

Kom förberedd

Fundera på vad som intresserar just dig, vad vill du få ut av mässan och vilka företag du vill prata med. Kolla i mässkatalogen innan du besöker mässan, där ni kan läsa mer om årets utställare och skriv gärna ner de frågor ni vill ställa.

Ta för dig

Företagen ställer ut på mässan för att träffa er studenter, så var inte rädd för att gå fram. Ta med dig frågorna du skrivit ner, det ger ett intryck att du är intresserad och förberedd.

Ta kontakt

Var det något företag som fångade intresset lite extra, ta då ett visitkort eller fråga om kontaktuppgifter. Skriv efter mässan och tacka för samtalet. Genom att följa upp erat samtal ger du ett starkare och långvarigt intryck.

Hjälp oss bli bättre!

Vi vill alltid bli bättre, därför vill vi höra era tankar om mässan. Vad tyckte ni vad bra, vad kan vi göra bättre och vad vill ni se på nästa års GÖSTA-mässa. Genom att svara på vår utvärdering har ni möjlighet att vinna er alldeles egna Google home.

Klicka här för att komma till utvärderingen.

Mässkatalogen

Varje år fixar tryck en ny katalog för årets mässa där ni har möjlighet att läsa mer om de företag som ställer ut, mer om GÖSTA och lite annat roligt!

Klicka på bilden nedan för att bläddra i vår utställarkatalog!

[real3dflipbook id=’1′]

Mässkartan

Företag

Academic Work

Accenture

Advania

AFRY

Akavia

Antura

AstraZeneca

Atea

Bosch

BusinessNow

CANEA

Capgemini

Monter

16

43

1

42

35

6

37

21

36

9

19

5

Företag

CaptureInnovation

Centiro

CGI

Cilbuper

Deloitte

doWhile

TietoEvry

Findwise

GÖSTA

Institutionen för Data & Informationsteknik

Monter

20

41

24

38

45

8

30

27

Entrén

28

Företag

Instutituionen för Tillämpad IT

IFS

Inceptive

Invativa

Iver

Knowit

Lime

Lindex

Orango

Pulsen

PwC

Seal Software

Monter

28

31

25

3

11

4

12

7

2

23

22

17

Företag

Semcon

Sigma

Skatteverket

Sogeti

Stratsys

Swedbank Pay

Trafikverket

Unifaun

Unionen

Volvo

WirelessCar

Wise IT

Xamera

Monter

15

33

34

26

44

18

29

13

10

14

40

39

32

Mässkartan

Schema

Kl 09.00 Frukostföreläsning Tuva Palm

Den digitala revolutionen vi står inför kommer påverka våra liv mer än den industriella revolutionen gjorde under 150 år. Hur ska man som företag överleva i en miljö där förutsättningarna konstant förändras och utvecklingstakten går allt snabbare? Hur uppdaterar man affärsmodeller och strategier när morgondagens behov har väldigt lite att göra med gårdagens? Tuva Palm ger en grundläggande bild av vad vi står inför och några handfasta tips hur ni kan gå segrande ur det.

Denna föreläsning behöver man vara anmäld till innan. Anmälan sker genom evenemanget på facebook. Föreläsningen är gratis och alla deltagande blir bjudna på frukost.

Kl 10.00 Mässan öppnar

Vi vill välkomna alla er studenter till årets GÖSTA-mässa!

Här har in möjlighet att samtala med flera företag inom branschen, få mer insikt i hur det är ute arbetsvärlden och eventuellt träffa er nya arbetsgivare.

Såklart har vi i år en goodiebag som dom 100 första personerna som besöker mässan får, är ni riktigt snabba så ligger det 50 lunchbiljetter i dom första, så kom i tid!

Kl 11.00 Lunchföreläsning Skatteverket

Mer information om föreläsningen kommer!

Kl 13.30 Föreläsning Findwise

Mer information om föreläsningen kommer!

Kl 16.00 Mässan stänger

Nu stänger mässan för detta år, stort tack för alla som kom och besökte GÖSTA-mässan 2020. Vi hoppas att ni har varit nöjda med dagen och träffat några företag ni fastnade lite extra för.

Hjälp oss att bli bättre, svara gärna på vår utvärdering om årets mässa.

Kl 16.30 Mingel

Mässan stänger men det roliga fortsätter! 16.30 öppnar minglet för både studenter och företag, där det bjuds på buffé, live musik och intressanta samtal.

För att delta på minglet krävs det att man har köpt biljett innan. Håll utkik på GÖSTAs sociala kanaler.

Sponsorer

Vi vill tacka våra sponsorer som sponsrat årets mässa!

Mingel

Efter mässan anordnar GÖSTA en mingelkväll för företagsutställare och er studenter. Under kvällen får ni möjlighet att under mer avslappnade förhållanden nätverka med utställare från mässan. Det bjuds på välkomstdrink och buffé till toner av livemusik. 

Mer information om försäljning av biljetter till mingelkvällen annonseras via GÖSTAs sociala kanaler, så håll utkik där. 

Detta vill ni inte missa!

Mingelföretagen

Här har vi årets mingelföretag! Säkra din biljett så har du chansen att samtala mer med dessa företag.